RUMORED BUZZ ON سلیاک

Rumored Buzz on سلیاک

Rumored Buzz on سلیاک

Blog Article

میوه‌ها و سبزیجات خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو و سیب زمینی شیرین فاقد گلوتن هستند.

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

 گوشت تازه، ماهی و مرغ که بدون نان، بدون چاشنی و بدون آغشته شدن به مواد دیگر صرف شوند.

مراقبت های بعد از لابیاپلاستی

با این نکات همیشه توی خونه، قهوه تازه داشته باش

هنگامی که روده بهبود یافت، بدن دوباره قادر به جذب مناسب مواد مغذی از غذا است.

نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان می‌دهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده می‌شود.

تمرکز کن و بگو جای علامت سوال چه عددی است؟

دلایل دیگر و کمتر جدی نیز برای این تغییر رنگ وجود دارد. غذاهایی مانند چغندر، زغال اخته، ژلاتین قرمز یا آب گوجه فرنگی نیز می توانند باعث رنگ قرمز بیماری سلیاک زیست دهم مدفوع شوند.

نشان می دهد: به عبارت دیگر، شما دچار اسهال شده اید. این بدان معناست که مدفوع خیلی سریع در روده حرکت می کند و به مدفوع سالم تبدیل نمی شود.

گاهی، آسیب وارد شده به پرزهای روده‌ی کوچک حتی پس از رعایت رژیم غذایی بدون گلوتن نیز ادامه می‌یابد. اگر پس از شش ماه بعد از رعایت رژیم غذایی بدون گلوتن همچنان علائم بیماری سلیاک در کودکان ادامه داشت، پزشک برای بیمار کورتیکواستروئید تجویز می‌کند تا سیستم ایمنی بیمار را سرکوب کرده و التهاب روده کوچک را کاهش دهد.

گفته می شود، به علائم خون توجه کنید. اگر هیچ یک از غذاهای ذکر شده در بالا را که می تواند مدفوع شما را به این رنگ تبدیل کند، نخورده اید، فوراً با پزشک مشورت کنید. به همان سرعتی که تمایل داریم مدفوع را دفع کنیم، مدفوع ما می تواند اطلاعات زیادی در مورد سلامتی و خودمان به ما ارائه دهد.

اما مدفوع زرد که گاهی اوقات مدفوع کم رنگ نیز نامیده می شود، می تواند نشان دهنده وجود مشکلات بهداشتی و سلامتی باشد. این مشکلات عبارتند از: اختلالات کبد و کیسه صفرا

سرعت بخشیدن به روند گوارش که نتیجه آن مدفوع زرد است، بخشی از پاسخ بدن شما به استرس و اضطراب می باشد.

Report this page